Apa itu KIX? Maxxima Nutrition X Series

KIX adalah makanan (gummy) untuk kanak-kanak.yang telah diformulasikan dengan kebaikan Wellmune bahan kesihatan imun yang semulajadi dan asid Decosahexaenoic (DHA) iaitu bahan penting untuk pertumbuhan dan perkembanganfungsional otak pada kanak-kanak.

Kajian klinikal membuktikan Wellmune mampu menggerakkan berbilion sel imun secara semula jadi dan selamat. Bukan hanya dengan Wellmune, KIX juga dipertingkatkan dengan Asid Doco…. (DHA) yang sering dihubungkaitkan dengan kecerdasan otak dan kognisinya.

Kognisi merangkumi pelbagai kebolehan otak speerti keupayaan untuk memberi perhatian, memori dan perkembangan komunikasi. Kognisi juga termasuk kebolehan menyelesaikan masalah kefahaman, pengiraan, persepsi dan membaca. Penyelidik percaya bahawa tahap optimum Docosaho acid (DHA) terutamanya di bahagian depan dan prefrontal otak sangan penting di tahun awal semasa otak berkembang dengan pesat sekaligus ianya meningkatkan tahap kecerdasan masa depan dan perkembangan sosio emosi kanak-kanak.

KIX produk utk minda anak2 yg sedang belajar

KIX keluaran MAXXIMA dari rangkaian produk MAXXIMA NUTRITION kini berada dipasaran.

KIX dalam bentuk ‘GUMMY’ berfungsi membantu otak anak-anak untuk lebih fokus, mengelakkan dari serangan penyakit berjangkit, menyokong perkembangan otak, mental dan emosional dengan mengambil KIX..

KIX adalah supplement yang mengandungi DHA bukan hanya diperlukan oleh kanak2 bahkan dewasa pun boleh ambil.

❤️ Wellmune kini di dalamnnya juga protect dari serangan penyakit berjangkit.

❤️ DHA menyokong perkembangan otak, mental dan emotional.

Kini anak2 dah ada perlindungan (protection) untuk mengawal dari jangkitan kuman. So tak risau la anak² di sekolah atau taska.

Boleh ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam.

Share This: