Faiezah 0146084799 Pahang Maxxima Official

Kepada Tuan/Puan Yang Pernah Ambil Pelbagai Produk Kesihatan Tetapi Status Kesihatan Masih Lagi Sama Atau Makin Menurun ! Di Sini Saya Faiezah 0146084799 Pahang Maxxima Official, Ingin ..

Jom Cuba Pula Produk Buatan Muslim Malaysia .Tuan/Puan Juga Di Galakkan Bersama Kami Dalam Bisnes Ini Kerana Dapat Jana Income Yang Lumayan . Di Samping Ambil Produk Juga Dapat Membantu Mereka Yang Memerlukan Di Sebabkan Faktor Keuzuran Yang Di Alami .Faiezah 0146084799 Pahang Maxxima Official,

Kenapa Anda Masih Sakit Walaupun Telah Menjaga Kesihatan Dengan Baik ?

“Satu-satunya punca manusia jatuh sakit adalah disebabkan sel-sel di dalam tubuh badan manusia mati lebih banyak berbanding dengan kelahiran sel-sel baharu secara semulajadi.”

Dr Raymond Francis
Massachusetts Institute Of Technology (MIT)
Amerika Syarikat
USA

Orang Sihat Perlu Tahu.....

Pakar dan saintis telah temui jawapan kepada kemerosotan kepada pelbagai masalah kesihatan iaitu sel sel tubuh tidak mencukupi untuk membaiki semula organ, tisu dan saraf secara semula jadi untuk tubuh kekal sihat…..

Anda ingin tahu cara mengatasi kebingungan ini?

Pertama WhatsApp Saya

Kedua Baca Seterusnya di ...

Kita Kenali Teknologi IMMUMAXX, Apa itu Teknologi IMMUMAXX ?

Teknologi ImmuMaxx adalah kaedah memformulasikan produk CMX. Sebab itu dikatakan ” Cellmaxx with ImmuMaxx Techology” dan Teknologi Immumaxx ini dicipta oleh Syarikat Maxxima itu sendiri.

Syarikat Maxxima Ciptakan Sendiri ?

Maxima Resources (M) Sdn Bhd merupakan salah sebuah anak syarikat di bawah naungan Maxxima Group Of Companies. Ditubuhkan pada tahun 2013

Telah menembusi 5 buah negara pasaran antarabangsa – Indonesia, Brunei, Thailand, Cambodia dan Singapura.

Telah memenangi 11 Anugerah dari tahun 2013 – 2019 dari dalam dan luar negara.

3 anugerah peringkat dunia sebagai Best Regional Enterprise Awards, London, UK 2017; European Standard and Quality Assurance Awards, London, UK 2017; The Golden Europe Awards, Berlin, Germany 2017.

Apa itu Teknologi IMMUMAXX ?

AFA diekstrak secara compress/pressure. Maknanya ia memberi tekanan sehingga membran sel di sekeliling AFA itu pecah, jadi ianya mengekalkan AFA itu sebagai 100% Organik (ia tidak menggunakan bahan pelarut seperti methanol, alcohol atau bahan kimia yang lain) Apabila membran sel ini pecah, ia akan menjadi kandungan yang sangat halus (Micron Size) sehinggakan bila kita ambil, ia boleh terus meresap ke dalam tubuh badan manusia dengan kadar resapan yang sangat tinggi sehingga 95 – 97%.

Di dalam bahagian otak manusia sebelum sampai ke bahagian otak, terdapat satu lapisan yang dipanggil sebagai BLOOD BRAIN BARRIER. Fungsi BLOOD BRAIN BARRIER ini adalah untuk menapis bahan asing daripada masuk ke dalam bahagian otak Manusia. Dengan Teknologi ImmuMaxx ini, AFA yang sangat halus itu mampu untuk masuk melalui saluran darah sehingga tembus ke dalam bahagian otak manusia. Ia sangat baik kerana ia boleh diserap untuk keperluan otak manusia. Kita tahu bahawa AFA ini telah dibuat kajiannya sejak 45 tahun dahulu lagi. Keutamaan kajian yang dibuat, khususnya adalah berkenaan, kandungan L-Selectin Ligand, yang mana L-Selectin Ligand ini membolehkan badan kita merembeskan kembali Stem Sel secara semulajadi daripada tulang sum-sum masuk ke saluran darah kita dan disalurkan ke seluruh organ badan, mengikut signal daripada bahagian badan yang rosak.

Cabarannya adalah bagaimana nak memastikan sel-sel ini betul-betul boleh bergabung dengan bahagian badan yg memerlukan sel tersebut? Teknologi ImmuMaxx, memastikan ia berlaku secara optimum kepada sel itu sendiri. Sebagai Contoh, jantung perlukan stemcell, stemcell akan sampai ke bahagian jantung, ia boleh bergabung dengan tisu jantung untuk menghasilkan sel jantung yang baru.

Inilah keistimewaan produk pengeluaran Maxxima iaitu Maxxima Nutrition X-series AFX dan CMX sehingga tiada produk di dunia yang boleh menandingi kehebatan Teknologi ImmuMaxx.

Maxxima Nutrition X-series AFX dan CMX ?

Perjalanan Seribu Batu Bermula Dari Satu Produk - Maxxima Nutrition X-series AFX

Apa Itu AFX ?

Dr Haresh Kumar menjelaskan lagi berkenaan Kajian Klinikal

AFX/CMX & digabungkan dengan IMUMAXX

AFA yg menjadi bahan utama dlm AFX/CMX & digabungkan dgn IMUMAXX technology mampu utk merangsang sum sum tulang manusia utk mengeluarkan lebih byk adult stem cells

Diabetic memang amat baik mengambil AFX & CMX kerana punca terjadinya diabetic (kencing manis) adalah disebabkan kegagalan tubuh memperbahurui sel2 induk organ pankreas yang membuat kan pankreas tidak dapat menghasilkan insulin secukup nya untuk membakar gula atau apa2 makanan yang berbentuk glukosa dalam tubuh..

AFX & CMX bukan ubat menurunkan bacaan gula dalam darah tetapi AFX & CMX membantu membebaskan sel2 induk dewasa secara semula jadi dari sum sum tulang dan sel2 induk tubuh badan kita sendiri yang akan merawat organ pankreas untuk kembali menghasilkan insulin yang cukup supaya boleh membakar gula untuk di jadikan tenaga..

Apabila organ pankreas sihat, ia akan dapat membebaskan insulin secukupnya dan secara tak langsung bacaan gula dalam darah akan turun secara semula jadi seperti badan yang normal..

Dalam tempoh rawatan mengambil AFX & CMX, bagi minggu pertama dan kedua bacaan gula tidak menentu kerana sel2 induk sedang merawat organ pankreas..ia tidak sama dengan ubat kimia yang bertujuan menurunkan bacaan gula..beza AFX & CMX adalah merawat punca penyakit dan menggantikan sel2 yang mati supaya badan sentiasa berlaku penggantian sel yang cukup..

Dengan mangamalkan AFX & CMX bukan sahaja kencing manis akan dirawat, tetapi satu persatu penyakit dalam tubuh akan dirawat semula oleh sel2 tubuh yang baru keluar apabila mengambil AFX & CMX..

Nak Tahu Testimonial AFX ?

Jom Baca Seterusnya Tentang CMX di ...

Kita lihat Pula Produk CMX - Joomm..

CMX Penting Untuk Anda yang:

Sihat
Sakit
Nak kesihatan optimum
Nak hamil
Nak anak bijak
Nak awet muda
Nak cantik
Nak menguruskan badan (bagi yang berlebihan berat badan sahaja)
Takut dengan doktor
Give up dengan rawatan yang tidak berkesan
Nak mengelakkan kos rawatan yang tinggi

“CMX Membantu Tubuh Merawat Tubuh Secara Semulajadi Tidak Seperti Penggunaan Ubat-ubatan Biasa!”

CMX Membantu Badan Anda Sendiri Menjana Stem Sel Untuk Kesihatan Luar dan Dalam, Lebih Bertenaga, Awet Muda, Kulit Putih Gebu, Menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Parut.

Nak Tahu Cara Guna AFX & CMX ?

Kepada semua, agar sama-sama kita mengikut saranan kerajaan untuk mematuhi segala peraturan PKP.

Sistem imun juga akan 'mengingatinya' untuk bersedia. Adakah "IMUN"anda bersedia?

Musim covid ni, wajib kita periksa semula apa makanan yang kita ambil seharian.
Adakah ia mencukupi untuk menguatkan sistem immunisasi kita atau hanya cukup untuk menepati selera makan kita sahaja?

64 nutrisi yang ada di dalam CMX sangat membantu untuk mencukupi nutrisi yang diperlukan oleh badan kita.
Begitu juga dgn KIX yang mempunyai teknologi WELLMUNE, Beta Glucan dan DHA sgt bagus untuk BOOSTERkan sistem immunisasi kita.

Kita Lihat Produk Seterusnya Maxxima Nutrition X-series

Maxxima Nutrition X-series - KIX

What is KIX ? apa itu KIX?

KIX adalah vitamin (gummy) untuk kanak kanak..ia mampu menggerak kam berbilion sel imun secara semulajadi disamping meningkatkan kecerdasan dan perkembangan otak.

ia sedap dimakan dan pelbagai rasa..sesuai juga untuk orang dewasa.

DHA
COGNITIVE FUNCTION
IMMUNE SYSTEM
ENERGY
WELLMUNE

KIX adalah makanan (gummy) untuk kanak-kanak.yang telah diformulasikan dengan kebaikan Wellmune bahan kesihatan imun yang semulajadi dan asid Decosahexaenoic (DHA) iaitu bahan penting untuk pertumbuhan dan perkembanganfungsional otak pada kanak-kanak.

Kajian klinikal membuktikan Wellmune mampu menggerakkan berbilion sel imun secara semula jadi dan selamat. Bukan hanya dengan Wellmune, KIX juga dipertingkatkan dengan Asid Doco…. (DHA) yang sering dihubungkaitkan dengan kecerdasan otak dan kognisinya.

Kognisi merangkumi pelbagai kebolehan otak speerti keupayaan untuk memberi perhatian, memori dan perkembangan komunikasi. Kognisi juga termasuk kebolehan menyelesaikan masalah kefahaman, pengiraan, persepsi dan membaca. Penyelidik percaya bahawa tahap optimum Docosaho acid (DHA) terutamanya di bahagian depan dan prefrontal otak sangan penting di tahun awal semasa otak berkembang dengan pesat sekaligus ianya meningkatkan tahap kecerdasan masa depan dan perkembangan sosio emosi kanak-kanak.

KIX dalam bentuk 'GUMMY' berfungsi membantu otak anak-anak untuk lebih fokus, mengelakkan dari serangan penyakit berjangkit, menyokong perkembangan otak, mental dan emosional dengan mengambil KIX..

APAKAH KELEBIHAN KIX? MENGAPA ANAK KITA WAJIB MENGAMBIL KIX?

1) KIX berbentuk Gummy. Mudah dimakan dan dikunyah. Direka khas utk kanak² 3 tahun keatas / sudah pandai mengunyah. Berperisa oren, nenas dan anggur.

2) KIX adalah vitamin (gummy) untuk kanak-kanak yang telah diformulasikan dengan kebaikan Wellmune®, bahan kesihatan imun yang semulajadi
Kajian klinikal membuktikan Wellmune® mampu menggerakkan berbillion sel imun secara semula jadi dan selamat.

3) Asid Docosahexaenoic (DHA) iaitu bahan penting untuk pertumbuhan dan perkembangan functional otak pada kanak-kanak. KIX yang dipertingkatkan dengan Asid Docosahexaenoic (DHA) yang sering dihubung-kaitkan dengan kecerdasan otak dan kognisinya.*

Kognisi merangkumi pelbagai kebolehan otak seperti *keupayaan untuk memberi perhatian memori dan perkembangan komunikasi.*

Kognisi juga termasuk kebolehan:
✅menyelesaikan masalah,
✅kefahaman,
✅pengiraan,
✅persepsi dan membaca,
✅Penyelidik percaya bahawa tahap optimum Docosahexaenoic acid (DHA), terutamanya di bahagian depan dan prefrontal otak,

✳sangat penting di tahun awal semasa otak berkembang dengan pesat sekaligus ianya meningkatkan tahap kecerdasan masa depan dan perkembangan sosio-emosi kanak-kanak. Berikan yang terbaik untuk anak. Kerana Mereka aset yang tidak ternilai harganya...

Seterusnya Kita lihat Maxxima Nutrition X-series - BRX

BRX diformulasikan hasil dari gabungan dua bahan aktif terbaik iaitu ekstrak buah anggur dari Perancis dan ekstrak buah beri biru yang hidup secara meliar (Wild Blueberry). Kajian klinikal hasil dari gabungan kedua bahan aktif ini menemukan tindakan sinergi flavonoid yang sangat bermanfaat untuk kesihatan minda. Ianya juga dikenali sebagai makanan untuk minda, menghasilkan profil flavonoid yang terbaik untuk otak dan menyokong keupayaan pembelajaran serta ingatan.

Bahan-bahan aktif ini mampu melepasi bahagian halangan darah ke otak (blood brain barrier) untuk mencapai kawasan sasaran di bahagian yang dikenali sebagai “Hippocampus”. Tidak semua bahan flavonoid mampu berbuat demikian – hanya flavonoid yang terbaik dan terbukti secara klinikal sahaja mampu memberi kesan positif kepada fungsi kognitif otak.

“Hippocampus” adalah kawasan utama otak yang bertanggungjawab untuk pembentukan dan pengulangan semula ingatan atau memori. BRX mampu melakukan lebih daripada sekadar meningkatkan aliran darah ke otak; ia juga membantu pembetukan sel baru yang membolehkan penghantaran maklumat dengan lebih efisyen.

BRX adalah flavonoid pertama yang terbukti secara saintifik, berkesan dan sesuai untuk semua golongan pengguna.

Ianya juga sangat sesuai terutamanya pada proses peningkatan kektan minda, sebelum peperiksaan atau apabila terdapat keperluan untuk mengekalkan sejumlah besar maklumat di dalam otak. Produk ini juga disyorkan untuk warga emas yang ingin mengekalkan tahap ingatan yang sihat.

✳✅ Semua pelajar yg sedang belajar & menghadapi peperiksaan. ✅ Hafiz/Hafizah yg sedang menghafal alquran. ✅ Sesiapa saja yg sering stress di tempat kerja @ di rumah ✅ Warga emas yg ingin kekalkan tahap ingatan yg sihat. 👉 Saya dah mencuba anda bila lagi? 👉Beringat sebelum terlambat.

Perjalanan Seribu Batu Bermula Dari Satu Produk - Maxxima Nutrition X-series

“Kalau jiwa sihat, dengan sendirinya memancarlah bayangan kesihatan itu kepada mata, dari sana memancar nur yang gemilang, timbul dari sukma yang tiada sakit. Demikian juga kesihatan badan membukakan fikiran, mencerdaskan akal, menyebabkan juga kebersihan jiwa. Kalau jiwa sakit, misalnya ditimpa penyakit marah, penyakit duka, penyakit kesal, terus dia membayang dan berkesan kepada badan kasar, tiba di mata merah, tiba di tubuh gementar. Dan kalau badan ditimpa sakit, jiwa pun turut merasakan, fikiran tidak berjalan lagi, akal pun tumpul.”

Faiezah 0146084799 Pahang Maxxima Official

Share This: