Langkah Pertama Anda Bermula Sekarang - Maxxima Nutrition

Maxxima Nutrition Kesempatan Di Dalam Kesempitan - Dato' Reza Ibrahim | Langkah Pertama Anda Bermula Sekarang

Sesuatu perubahan tidak akan berlaku kalau setakat berkata-kata di mulut sahaja, tindakan perlu dibuat. Jika ilmu sudah ada, modal sudah ada, dan pelan pun dah ada, mulakanlah perniagaanmu dengan yakin. Dalam melakukan perubahan itu pastilah akan datang pelbagai dugaan, tetapi terimalah ia sebagai cabaran untuk kita mara ke hadapan. Langkah Pertama Anda Bermula Sekarang - Maxxima Nutrition | Nah Teganu

Jangan Berbicara Dengan “Mungkin”, Katakan “Aku Boleh”! Hadir Ke NAHTEGANU Maxxima Team

Untuk memberi ruang kepada masyarakat untuk mengoptimumkan kesihatan melalui produk yang eksklusif dan terbukti secara saintifik, diiktiraf, memenuhi keperluan asas setiap sel badan dan mampu milik bagi setiap golongan. Juga memberi peluang kepada masyarakat menjana pendapatan secara santai mahupun serius untuk menjadi usahawan yang berjaya melalui sistem pendidikan yang padu dan terbukti efektif…

Perancangan Adalah Seperti Peta. Tanpanya, Perjalanan Bisnes Kita Sesat….Berfikir sejenak, merenung masa lalu adalah permulaan yang baik untuk bertindak.

Proses untuk mencapai kejayaan dalam hidup tidak akan tercapai sekiranya anda tidak berani untuk keluar dari zon selesa di mana anda berada sekarang. Seseorang itu tidak akan BERJAYA jika takut dengan KEGAGALAN. Tak payah bermimipi kerana ia hanya akan menjadi omong-omong kosong.

Contoh mudah boleh dilihat kepada impian kebanyakan orang yang nak berhenti kerja makan gaji dan menjadi usahawan. Ramai yang gagal berbuat begitu disebabkan tidak dapat meyesuaikan diri dan meyakinkan diri untuk keluar dari zon selesa. Apa itu zon selesa?

Zon Selesa merupakan situasi dan perspektif yang kita rasa selesa, selamat dan tidak mahu keluar dari zon tersebut. Keadaan yang selesa ini membuatkan pemikiran kita tidak berkembang dan emosi yang statik.

Ringkasnya, banyak kemajuan akan terbantut hanya disebabkan seseorang itu tidak mahu keluar dari zon selesa.

Fikirkan sejauh mana anda mahu pergi dalam mada masa 5 hingga 10 tahun akan datang? Jika anda mahu tingkatkan keupayaan diri, jadi lebih baik daripada tahap sekarang, anda perlu berlatih untuk menjadi seorang yang tidak takut untuk keluar dari zon selesa.

Langkah pertama anda bermula sekarang. Jom luangkan sedikit masa untuk ‘Refresh’ minda anda bersama Pengasas Maxxima, Dato’ Reza Ibrahim

Maxima Resources (M) Sdn Bhd merupakan salah sebuah anak syarikat di bawah naungan Maxxima Group Of Companies. Ditubuhkan pada tahun 2013 dan merupakan sebuah syarikat jualan langsung. Pihak pengurusan yang berpengalaman dan diiktiraf di pelbagai peringkat di dalam dan luar negara.

Telah menembusi 5 buah negara pasaran antarabangsa – Indonesia, Brunei, Thailand, Cambodia dan Singapura.

Telah memenangi 11 Anugerah dari tahun 2013 – 2019 dari dalam dan luar negara. 3 anugerah peringkat dunia sebagai Best Regional Enterprise Awards, London, UK 2017; European Standard and Quality Assurance Awards, London, UK 2017; The Golden Europe Awards, Berlin, Germany 2017.

Tak usah ambil peduli dengan kata-kata orang tentang kelemahan dan impian anda. Satu-satunya cara untuk mendiamkan mereka adalah dengan membuktikannya. Jadikan kata-kata pedas mereka sebagai pembakar semangat anda untuk membuktikan kepada mereka bahawa anda boleh mencipta sesuatu yang mereka fikir adalah mustahil. Percayalah, ia bukan seperti yang orang katakan, tetapi ia adalah tentang impian besar yang perlu anda realisasikan.

Kisah Kejayaan En.Zaharin Abd Rashid, Merupakan Mentor Kepada Usahawan Negeri Perak.

Ringkasannya adalah bahawa dalam dunia teknologi maklumat sekarang ini, wang saja bukan lagi menjadi faktor kepada kekuasaan. Kekuasaan dan kehebatan ada pada maklumat. Bagaimana kita mendapatkan dan meliat maklumat.

Ramai orang menjadi bingung dan keliru, walaupun telah mencuba pelbagai kaedah pencegahan dan rawatan moden dalam jangka waktu yang panjang. Namun, masih gagal untuk mengubati masalah penyakit degeneratif atau penyakit daripada kerosakan sel secara optimum.

Maxxima Nutrition Xseries Penting Untuk Anda...Klik gambar di bawah

(KINI ADA DALAM CMX)💗

👉Dr. Earl Mindell, R.Ph.,Ph.D., dikenali sedunia sebagai seorang Pakar Herba dan Ahli Farmasi berdaftar memberi 34 sebab mengapa mesti mengambil GOJI :-

👉1 .Goji memanjangkan usia, menghalang diri anda daripada tua sebelum masa menerusi tindakan anti-oksida yang tinggi.
👉2. Goji meningkatkan tenaga dan kekuatan anda, terutamanya apabila melawan penyakit.
👉3. Goji menjadikan anda rasa dan kelihatan muda. Goji merangsang rembesan HGH ( Hormon Pertumbuhan Manusia), ‘hormon remaja”
👉4. Goji mengekalkan tekanan darah yang sihat.
👉5. Goji mengurangkan risiko kanser.
👉6. Goji mengurangkan kolestrol.
👉7. Goji menormalkan gula dalam darah pada peringkat awal diabetes.
👉8. Goji meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual.
👉9. Goji membantu mengurangkan berat badan.
👉10. Goji melegakan sakit kepala dan pening.
👉11. Goji melegakan insomnia dan tidur yang lebih nyenyak.
👉12. Goji mengekalkan kesihatan mata dan penglihatan anda.
👉13. Goji menguatkan jantung anda.
👉14. Goji menghalang peroksidaan lipid ( yang menyebabkan sakit jantung).
👉15. Goji meningkatkan halangan penyakit.
👉16. Goji meningkatkan respon imunisasi (T-Cell, IL-2, IgA, IgG).
👉17. Goji digunakan sebagai rawatan kanser.
👉18. Goji menempatkan semula dan membaik pulih DNA (menghalang mutasi yang menyebabkan kanser).
👉19. Goji menghalang tumbesaran tumor.
👉20. Goji mengurangkan kesan toksik kemoterapi dan radiasi.
👉21. Goji membina darah yang kuat, meningkatkan produksi sel-sel darah merah, sel-sel darah putih dan platelet, dan rawatan penyakit tulang sum-sum.
👉22. Goji meningkat limfosit.
👉23. Goji mengaktifkan enzim anti-radang.
👉24. Goji menyokong fungsi hati yang sihat.
👉25. Goji merawat simptom-simptom menapause.
👉26. Goji menghalang loya di peringkat awal mengandung.
👉27. Goji meningkatkan kesuburan.
👉28. Goji menguatkan otot dan tulang anda.
👉29. Goji menyokong fungsi buah pinggang.
👉30. Goji meningkatkan memori dan memulih ingatan.
👉31. Goji membantu batuk kering yang kronik.
👉32. Goji menghilangkan tekanan dan gelisah.
👉33. Goji meningkatkan keceriaan dan semangat anda.
👉34. Goji membantu sistem penghadaman.

Kini ia ada di dalam CMX

KEPADA IBUBAPA BACA NI YA…

APA ITU KIX ?

KIX adalah vitamin (gummy) untuk kanak-kanak yang telah diformulasikan dengan kebaikan Wellmune® bahan kesihatan imun yang semulajadi dan asid Docosahexaenoic (DHA) iaitu bahan penting untuk pertumbuhan dan perkembangan fungsi otak pada kanak-kanak.

Kajian klinikal membuktikan Wellmune® mampu menggerakkan berbillion sel imun secara semulajadi dan selamat. Bukan hanya dengan Wellmune®, KIX juga dipertingkatkan dengan Asid Docosahexaenoic (DHA) yang sering dihubung-kaitkan dengan kecerdasan dan perkembangan kognitif otak kanak kanak.

Kognitif merangkumi pelbagai kebolehan otak seperti keupayaan untuk memberi perhatian, memori dan perkembangan komunikasi. Kognitif juga termasuk kebolehan menyelesaikan masalah, kefahaman, pengiraan, persepsi dan membaca.

Penyelidik percaya bahawa tahap optimum Docosahexaenoic Acid (DHA) , terutamanya di bahagian depan dan prefrontal otak sangat penting di tahun awal semasa otak berkembang dengan pesat sekaligus ianya meningkatkan tahap kecerdasan sosio-emosi kanak-kanak.

JOM DAPATKAN & INFO AFX / CMX / BRX / KIX ANDA

Ramai orang yang terlalu idealistik. Mereka mahu produk yang terlalu sempurna sebelum memulakan perniagaan.

Untuk sempurnakan sesuatu produk, memang perlukan masa, duit dan kerahan tenaga yang banyak dan tidak ada orang yang mampu sediakan kesemua tersebut.

Oleh itu terima hakikat bahawa segalanya bermula dari bawah. Sedikit demi sedikit naik ke atas menempuh satu perjalanan yang amat panjang.

Share This: