Maxxima Nutrition Official Nah Teganu

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.

Strategy Planning NAHTEGANU

Perancangan Adalah Seperti Peta. Tanpanya, Perjalanan Bisnes Kita Sesat….Berfikir sejenak, merenung masa lalu adalah permulaan yang baik untuk bertindak.

Maxima Resources (M) Sdn Bhd merupakan salah sebuah anak syarikat di bawah naungan Maxxima Group Of Companies. Ditubuhkan pada tahun 2013 dan merupakan sebuah syarikat jualan langsung. Pihak pengurusan yang berpengalaman dan diiktiraf di pelbagai peringkat di dalam dan luar negara.

Telah menembusi 5 buah negara pasaran antarabangsa – Indonesia, Brunei, Thailand, Cambodia dan Singapura.

Telah memenangi 11 Anugerah dari tahun 2013 – 2019 dari dalam dan luar negara. 3 anugerah peringkat dunia sebagai Best Regional Enterprise Awards, London, UK 2017; European Standard and Quality Assurance Awards, London, UK 2017; The Golden Europe Awards, Berlin, Germany 2017.

Kita tak akan tahu selagi belum mencuba. Jangan takut! Luaskan hati kita untuk mencuba sesuatu yang baru. Ia mungkin akan membebankan kita, tetapi kita akan belajar banyak perkara daripada ini. Sebaliknya, mereka yang berhenti mencuba adalah orang yang gagal.

NAHTEGANU Team ingin mengajak anda semua mengoptimumkan produk pemakanan bernutrisi tinggi dan boleh merefomasikan semula sel stem dalam tubuh anda mengikut kejadian asal yang telah diciptakan Allah secara semula jadi bersama dengan CEO Maxxima Dato’ Dr Reza yang merupakan penyelidik yang yang memformulasikan teknologi IMMUMAXX agar boleh menjana stem sel dalam tubuh badan secara semulajadi.

Tak usah ambil peduli dengan kata-kata orang tentang kelemahan dan impian anda. Satu-satunya cara untuk mendiamkan mereka adalah dengan membuktikannya. Jadikan kata-kata pedas mereka sebagai pembakar semangat anda untuk membuktikan kepada mereka bahawa anda boleh mencipta sesuatu yang mereka fikir adalah mustahil. Percayalah, ia bukan seperti yang orang katakan, tetapi ia adalah tentang impian besar yang perlu anda realisasikan.

Nah Teganu Team Bersama Syarikat Maxxima

NAHTEGANU TEAM

Perjalanan Seribu Batu Bermula Dari Satu Langkah - NAHTEGANU TEAM

Untuk mendahului mana-mana perlumbaan, kita haruslah mengambil langkah pertama. Usain Bolt juga tidak mungkin memenangi perlumbaan 100m dengan bermula di garisan penamat. Tidak mengapa untuk bermula dengan perlahan, yang penting kita perlu tahu untuk memaksimumkan momentum yang dicapai. Mari belajar bagaimana untuk mengekalkan momentum dalam bisnes.

Kenapa Saya Sertai Maxxima

Maxxima nutrition ..cellmaxx telah memasuki pasaran DLM dan luar negara..
MALAYSIA
BRUNEI.
SINGAPORE..
INDONESIA.
KEMBOJA.
MONGGOLIA

Hubungi Saya

Maxxima Xseries Nah Teganu

Share This: